'Siz de bir hayat kurtarın' semineri

Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyetler Topluluğu'nun organize ettiği 'Siz de Bir Hayat Kurtarın' semineri, Giresun Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Siz de bir hayat kurtarın' semineri

Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı Gazeteci Fırat Akyol'un sunumunu gerçekleştirdiği 'Siz de Bir Hayat Kurtarın' seminerine öğrenciler ve öğretim görevlileri katıldı.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan ve organ bağışını önemine vurgu yapan Akyol'a, seminer sonunda Kültürel Faaliyetler Topluluğu tarafından organ bağışına katkılarından dolayı plaket taktim edildi.

Kendisine takdim edilen plaket dolayısı ile teşekkür eden Akyol "Her verdiğim seminer sonrası manevi anlamda büyük bir huzur ve mutluluk duyuyorum. Üniversite öğrencilerinin bir çoğu, bugüne kadar sadece duydukları ama bilmedikleri konuda bilgi sahibi oldular. Bir kişiye dahi hayat verebilirsek yaptığımız işin hakkını vermiş oluruz. Bana değer veren ve plaketle onurlandıran topluluğa çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kültürel Faaliyetler Topluluğu Başkanı Meltem Dağdelen ise, sosyal projeler kapsamında çok büyük önem taşıyan Organ Bağışı konusunda kendilerini bilgilendiren Akyol'a teşekkür ederken, bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber