Emekli polisin evini soydu, kaçarken yine emekli polise yakalandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, emekli polisin evinden hırsızlık yaptığı ileri sürülen 2 kişiden biri, emekli polis olan komşu tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Mart 2013 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polisin evini soydu, kaçarken yine emekli polise yakalandı

Ev sahibinin tabancasını çaldığı ileri sürülen diğer şüphelinin ise yakalanmasına çalışılıyor.

Emekli polis memuru Recep Değirmenci'nin Turan Mahallesi'ndeki bir apartmanın ikinci katındaki evine, dün saat 16.00 sıralarında hırsız girdi. İki kişi oldukları belirlenen hırsızlar, evden çıkarken komşulardan emekli polis memuru 60 yaşındaki Muhammet Silvan tarafından farkedildi. Silvan, ellerinde poşetle evin balkonundan atlayan iki şüpheliden F.G.'yi çelme takıp etkisiz hale getirerek, yakaladı. Diğer şüpheli ise koşarak, kaçtı. Silvan'ın polise teslim ettiği F.G.'nin üzerinde ve elindeki poşette yapılan aramada, evden çaldığı anlaşılan dijital fotoğraf makinesi, kol saati, erkek parfümü ve bisiklet pompası ele geçirildi.

Polislere önce kaçan diğer kişiyi tanımadığını söyleyen F.G., "Poşeti taşımam için yardım istedi. Bu nedenle yanına gitmiştim" dedi. Ancak buna inanmayan polislerin ısrarlı soruları üzerine F.G., yanındaki kişinin hırsızlık suçundan sabıkalı Ö.G. olduğunu ileri sürdü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay sırasında yakındaki bir komşularında ailesiyle misafirlikte olan Değirmenci, evine güpe gündüz hırsız girdiğini öğrenince şaşkına döndü. Hemen evine koşan Değirmenci, tabancasının da çalınmış olduğunu polislere bildirdi.

Ekip otosundaki şüpheli F.G.'ye tepki gösteren Fatma Değirmenci de evlerine daha önce de dört kez hırsız girdiğini belirterek, "Bıktık artık" dedi.

Polis, evde parmak izi incelemesi yaparken, iki hırsızlık şüphelisinin ellerine geçirdikleri sanılan çoraplar da evin bahçesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber