Türkmen uyruklu genç evinde bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul Fatih'te Türkmen uyruklu bir genç evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkmen uyruklu genç evinde bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul Fatih'te Türkmen uyruklu bir genç evinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin yaşandığı evin, Yılbaşı akşamı doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Libya vatandaşının kaldığı evin yanındaki binada olması dikkat çekti.

Cinayet, Fatih İskenderpaşa Mahallesi Yeni Orta Sokak'taki bir apartman dairesinin Bodrum katında öğle saatlerinde yaşandı. İddialara göre Türkmenistan uyruklu Serdar İsayer (31) henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından vücudun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet aynı dairede kalan İsayer'in kardeşi ve ev arkadaşının saat 16.00 sıralarında daireye gelmesiyle ortaya çıktı. Daireye girdiklerinde İsayer'in kanlar içerisinde yerde yattığını gören kardeşi hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Türkmenistan vatandaşının hayatını kaybettiğini belirledi.

Bodrum kattaki daireye gelen olay yeri inceleme ekipleri cinayeti aydınlatmak için delil aradı. Cinayete kurban giden İsayer'in kardeşi ve ev arkadaşı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, Türkmen gençlerin evde 5 kişi kaldığını ve iki ev arkadaşından haber alınamadığını belirledi. Evdeki dolapların devrilmiş olduğu ve dairede bir kargaşanın yaşandığına dair izler bulunduğu öğrenildi.

Cinayetin gerçekleştiği evin, Yılbaşı akşamı doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Libya vatandaşının kaldığı devin yanındaki binada olması dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber