Yıldırım çifti sobadan zehirlenerek can verdi

ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde bir apartmanın birinci katında oturan 60 yaşındaki Fatma ile 65 yaşındaki Durmuş Yıldırım çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybettiler.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mart 2013 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldırım çifti sobadan zehirlenerek can verdi

-ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde bir apartmanın birinci katında oturan 60 yaşındaki Fatma ile 65 yaşındaki Durmuş Yıldırım çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybettiler.

Şereflikoçhisar'ın İstiklal Mahallesi Aynalı Apartmanı'nın birinci katında oturan Fatma- Durmuş Yıldırım çiftinden, geçen pazar gününden bu yana komşuları haber alamadı. Komşu Ramazan Emekçi, kapının zilini çalmasına rağmen açan olmayınca, ilçede bulunan oğlu Ekrem Yıldırım'a haber verdi. Ardından dün haber verilen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri girildiğinde Fatma ile Durmuş Yıldırım çifti, iki kanepede oturur durumda ölmüş olarak buldu. İlk tesbitlerde Yıldırım çiftinin geçen pazar gecesi sobadan zehirlendikleri belirlendi. Cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, soruşturma sürüyor. - Ankara / Sereflikoçhisar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber