Türk Telekom'dan öğrencilere burs desteği

Türk Telekom, Afyonkarahisar'da bulunan Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi'nin başarılı üç öğrencisine burs desteğinde bulunurken, aynı zamanda okulun spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla spor gereçleri dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türk Telekom'dan öğrencilere burs desteği

Geleceğe yatırım yapma anlayışıyla "Türkiye'ye Değer" kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle 2011-2012 eğitim öğretim yılında başlattığı burs uygulamasıyla okullarında eğitim gören başarılı öğrencilere burs veren Türk Telekom, bu desteğini 2012-2013 eğitim öğretim yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan üç başarılı öğrenciye burs yardımında bulunan firma, okula ayrıca forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri yardımında bulundu.

Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Ali Gedik, yapılan burs ve spor gereçleri desteğine ilişkin olarak şöyle konuştu: "Türk Telekom Afyonkarahisar il müdürlüğü olarak, şirketimizin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği bu projede rol almaktan mutluluk duyuyoruz. Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi'nde başarılı öğrencilerimize sunduğumuz burs imkanıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz. Şirketimiz Türkiye'de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları'nı, bu okullara dağıttığı 201 bin TL'lik yaklaşık 7 bin adet spor gereciyle de destekliyor. Türk Telekom, bu destekle öğrencilerin spor yönündeki gelişimlerine de katkı sağlamayı amaçlıyor"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber