Ölmeden yarım saat önce

tekirdağ'da 31 yaşındaki Murat Dilim, eşine küfür ettiğini iddia ettiği 33 yaşındaki arkadaşı Murat Yılmaz'ı karnından bıçaklayarak öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mart 2013 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ölmeden yarım saat önce

- Tekirdağ'da 31 yaşındaki Murat Dilim, eşine küfür ettiğini iddia ettiği 33 yaşındaki arkadaşı Murat Yılmaz'ı karnından bıçaklayarak öldürdü. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki arkadaşın otomobilin arkasında tartıştığı, ardından da Murat Yılmaz'ın kanlar içinde hızlı adımlarla yürüyerek bir otomobili durdurarak hastaneye gittiği görülüyor. Bu görüntülerin kaydedilmesinden yaklaşık 30 dakika sonra Yılmaz hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 17.06'da Zafer Mahallesi Muratlı Caddesi üzerinde meydana geldi. Evli bir çocuk babası Murat Dilim, arkadaşı Murat Yılmaz'ı yanına alıp otomobille gezintiye çıktı. İddiaya göre, Dilim otomobili yol kenarında durdurdu. Bu sırada otomobilden inen 2 arkadaş, tartışmaya başladı. Tartışmada Dilim, arkadaşı Yılmaz'ı bıçakla yaraladı. Yılmaz, yere yığılırken, Dilim otomobiline binerek hızla olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay sonrası yürüyerek bir otomobili durduran ve hastaneye kaldırılan Yılmaz hayatını kaybetti.

TUTUKLANDI

Polis merkezine götürülen cinayet zanlısı Murat Dilim, arkadaşı Murat Yılmaz'ın eşine küfür ettiğini iddia etti. Murat Dilim'in verdiği ifadede, "Murat Yılmaz, 2 gün önce ziyarete gideceğini söyleyip benden otomobilimi emanet olarak istedi. Ben de vermeyeceğimi söyleyince eşime ağır küfürler etti. Küfür etmemesini söyledim, ama dinlemedi. Ettiği küfürler ağrıma gitmişti. Daha sonraki gün kendisi ile karşılaştık, otomobilime aldım. Yine tartıştık, ben de dayanamadım cebimden çıkarttığım bıçağımla karnından bıçakladım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Dilim, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki arkadaşın park halindeki bir minibüsün arkasında tartıştığı görülüyor.Yaşanan tartışmaya çevredekiler müdahale etmezken, saniyeler sonra kanlar içinde kalan ve hızlı adımlarla yürüyen Yılmaz, bir otomobili durduruyor ve hastaneye gitmek için biniyor. Bu görüntülerden yaklaşık 30 dakika sonra ise Yılmaz hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber