Adına internet hattı alıp, bin 500 TL borçlandırdılar

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş, kendi adına sahte imza ve sahte nüfus cüzdanıyla internet hattı alınarak bin 500 TL zarara uğratıldığını iddia etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adına internet hattı alıp, bin 500 TL borçlandırdılar

Tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Muhderem Ejderha, 2011 yılında bir temizlik firması kurmak istedi. İşyeri üzerine telefon hattı çektiren Ejderha, daha sonra bir kişiyle ortaklık kurdu. Bu sırada Ejderha'nın haberi olmadan kendi adına kayıtlı olan telefon hattı üzerinden internet bağlantısı yaptırıldı.

Bu durumdan haberi olmayan Ejderha, telefon hattını kapattırmak istediğinde bin 500 TL'lik bir borçla karşılaştı. Konuyu araştıran Ejderha, internet için yapılan başvurudaki imzanın kendisine ait olmadığını ve kimlik fotokopisinin de sahte olduğunu söyledi. Buna rağmen maaşına haciz geldiğini ifade eden Ejderha, şunları kaydetti:

“Telefon hattını iptal ettirmek için gittiğimde bu borçla karşılaştım. Ben ne bilgisayardan ne de internetten anlarım. Konuyu yargıya taşımak istiyorum ancak bu kez de karşıma dava masrafı olarak 2 bin TL'lik bir rakam çıkıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl olur da bir kişi, bir başkasının adına internet alıp onun borçlu duruma düşmesine neden olur. Bundan dolayı ne ailemde huzur kaldı, ne de evime bir lokma ekmek götürebiliyorum. Konunun biran önce çözülmesini istiyorum.”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber