Öğretmen yetiştirme ve istihdamı stratejisi konferansı yapıldı

Öğretmen Yetiştirme ve İstihdamında Yeniden Yapılanma Stratejisi Konferansı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mart 2013 17:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 16 Mart Öğretmen Okullarının 165. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği kapsamında düzenlenen "Öğretmen Yetiştirme ve İstihdamında Yeniden Yapılanma Stratejisi" konulu konferansa Genel Müdürümüz Sayın Ömer BALIBEY konuşmacı olarak katılmıştır.

Konferans Öğretmen Yetiştirme ve Genel Müdürü Ömer BALIBEY, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr. Mehmet ŞİŞMAN YÖK Öğretmen Yetiştirme Çalışma Grubu Yürütücüsü Prof.Dr. Mustafa SAFRAN ´ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Konferansta Genel Müdürümüz Sayın Ömer Balıbey “Türkiye'de Öğretmen Eğitimi ve Öğretmen Projeksiyonu' konulu bir konuşma yapmıştır. Konuşmada Türkiye'nin öğretmen eğitimleri ve gelecekteki durumunu değerlendiren Genel Müdürümüz, bu konuda dinleyicilere bilgi ve görüşlerini aktarmıştır.

Konferansa katkıları ve paylaşımlarından dolayı Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat CELEP tarafındanGenel Müdürümüz Sayın Ömer Balıbey´e ve diğer katılımcılara günün anısı adına şilt takdim edilmiştir.

Konferans sonrasında, Genel Müdürümüz Ömer Balıbey, Prof.Dr. Mehmet ŞİŞMAN, ve Prof.Dr. Mustafa SAFRAN ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat CELEP'in ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyaret sonrasında fakülte sınıflarını da gezen heyet öğrencilerle sohbet etmiş karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmuşlardır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber