Soma Meslek Yüksek Okulu'ndan tasarım başarısı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Programı öğrencisi Gizem Şallı, Tena Tekstil Firması'nın düzenlediği Logo Tasarım Yarışması'nı kazandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 22:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Soma Meslek Yüksek Okulu'ndan tasarım başarısı

İzmir ve Manisa'da çeşitli profesyonel ajansların, liselerin ve Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi'nin ilgili bölümleri yarışmaya yoğun ilgi gösterdi. Marka imajı ve kurumsal kimliğini oluşturmada temel alınabilecek esaslara sahip ve ayrıca görsel estetiğe sahip bir bakış açısı ile ve ek olarak Tena Tekstil idari biriminin belirlediği kriterler de göz önüne alınarak yapılan jüri değerlendirmeleri sonucunda; CBÜ Soma Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Programı'ndan Gizem Şallı birinciliğe, aynı okul ve programdan Nazlıcan Durmaz ikinciliğe, Hande Er üçüncülüğe, Zeynep Bozdağ ise mansiyon ödülüne layık görüldü. Birinci olan Şallı'nın tasarımının, özellikle mağazaların dış cephelerinde kullanılacağı bildirildi.

Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, "İlk önce bu yarışmayı düzenleyen Tena Tekstil yetkililerini, yarışmada dereceye giren öğrencilerimi ve bölüm hocalarını tebrik ederim” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber