Düzce Belediyesinden vatandaşlara 15 bin lale

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 15 bin lale dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Yağmur ve soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2013 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düzce Belediyesinden vatandaşlara 15 bin lale

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 15 bin lale dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Yağmur ve soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu.

Lale dağıtım törenine katılan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram,

baharın müjdecisi olan lalelerin Düzce'de çok sevildiğini belirterek, "Vatandaşlarımız baktıkça bizi hatırlasınlar" dedi.

Düzce'de lale olan ilgiden ötürü lale şenliği düzenlendiğini söyleyen Başkan Bayram "Geçen yıl şehrin birçok yerine lale dikmiştik. Gördük ki Düzce'de lale çok seviliyormuş. Düzce'ye ilk kez geçen yıl lale dikilmişti.

Hatta birçok yerden alıp kendi bahçelerine dikenler oldu. Bu senede o ilgiden dolayı birçok yere lale diktik. Hemşerilerimize özellikle kadınlara lale dağıtmayı istedik. Küçük saksılarda 15 bin adet lale dağıtıyoruz. İsterlerse cam kenarında büyütebilirler isterlerse bahçeye dikebilirler. Laleye baktıkça bizi hatırlasınlar" diye konuştu.

Lale dağıtırken bazı etkinliklerinde olduğunu belirten İsmail Bayram "Bahar aylarında şehir çiçeklerle bezendiğinde insanların bahar coşkusu artıyor. Bizde bunu daha da arttırmak insanlarımızı mutlu etmek adına 2 günlük bir şenlik düzenledik. Lale dağıtırken bir takım etkinliklerimiz oluyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber