Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, dünya liselerarası şampiyonluğu sözü verdiler

Türkiye Liselerarası Şampiyonası'nda birinci olarak ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol takımı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Mart 2013 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, dünya liselerarası şampiyonluğu sözü verdiler

13-23 Nisan 2013 tarihleri arasında Fransa'nın Bordeaux şehrinde yapılacak Dünya Şampiyonası'nda da şampiyonluk hedefleyen genç şampiyonlara sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette başarılar dileyen Vali Mutlu, Cağloğlu'ndaki tarihi valilik binasıyla ilgili bilgiler de verdi.

Samimi bir havada geçen buluşmada öğrencilerin sorularını cevaplayan Mutlu, genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere bol bol moral veren Mutlu, onlara olan inancını sık sık tekrarladı.

Elde ettikleri başarı ile göğsümüzü kabartan Türkiye Şampiyonu Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol Takımını ülkemizi en iyi şekildi temsil edeceklerine dair Mutlu'ya söz verdiler.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Semih Özü aynı zamanda FB Altyapı U-18 teknik direktörlüğü görevini yürütüyor. Semih Özü alt yapıdaki tecrübesini Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol takımına da aktararak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Semih Özü ile birlikte TFF Eski Bayan Milli Takımlar Antrenörü olan Aysun Boyacı okulun başarısında etkili olan bir diğer kahraman. Özü ve Boyacı yönetimindeki Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol takımı yenilgisiz toplam 20 müsabaka oynayarak şampiyon oldu. Onların şimdiki hedefi ise Dünya Şampiyonası'nda da dereceye girmek.

Okul Müdürü Hasan Büyükcengiz ise futbol takımı ve antrenörleriyle gurur duyduklarını ve genç sporcuların her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber