Devlet Bahçeli Manisa'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 473'üncü Uluslararası Mesir Festivali'ne katılmak üzere geldiği Manisa'da, Belediye'yi ve Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Mart 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devlet Bahçeli Manisa'da

Bahçeli, güneş gözlüğü ve şapka takan küçük bir çocuğu sevdi, ikram edilen çayı şekersiz içti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yıl 473'üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne katılmak için geldiği Manisa'da ilk olarak Ülkü Ocakları Derneği Manisa İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Ülkü Ocağı üyesi çok sayıda genç katıldı. Gençler, Bahçeli'yi bina önünde sıraya girerek selamladı. Bahçeli, binaya girmeden önce, güneş gözlüğü ve şapka takan 4 yaşındaki bir çocuğu sevdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Derneği'nin ardından Manisa Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ergün, yaklaşık 45 dakika barkovizyon görüntüleriyle kentte yaptıkları hizmetleri anlattı. Bahçeli, brifing sırasında kendisine ikram edilen çayın şekerlerini istemedi. MHP Genel Başkanı'na yöresel figürlerle işlenmiş vazo hediye edildi. Sunumu dinledikten sonra belediyenin ziyaret defterini imzalayan Bahçeli, "Yaptıklarınızı zevkle dinledim. Daha da iyisinin olacağına inanıyorum. Manisa büyükşehir olacak, o zaman hizmetlerin daha da artacağına eminim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber