Öğrencilerden hastalara ziyaret

Muş'un Varto ilçesindeki Varto Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencilerden hastalara ziyaret

Muş'un Varto ilçesindeki Varto Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

YİBO öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Varto Devlet Hastanesi'nin değişik birimlerinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Sever, 'Değerler Eğitimi' kapsamında verilen 'yardımlaşma' eğitiminin konusu olan 'hasta ziyareti' nedeniyle böyle bir ziyaret yaptıklarını belirtti. Sever, "Öğrencilerimiz, hastanede yatan hastaların durumlarını görmek ve bir nebzede olsa onların derdini dinlemek, sıkıntılarını gidermek ve toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Hastanede de yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum" dedi.

Hasta ziyaretinde bulunan YİBO öğrencileri, onlara meyve suyu ikramında bulunduktan sonra okullarına geri döndüler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber