Cinayet şüphelisi, mescitte namaz kılarken yakalandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, kan davası yüzünden 41 yaşındaki Hikmet Taşdemir'i sokak ortasında 13 kurşunla öldürmek suçundan aranan 25 yaşındaki Tayfur Yılmaz, Bolu'daki bir dinlenme tesisinin mescidinde, babası 53 yaşındaki Timur Yılmaz ve amcası 50 yaşındaki Cemal Yılmaz ile namaz kılarken jandarma tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2013 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet şüphelisi, mescitte namaz kılarken yakalandı

Olay bu saat 06.00 sıralarında, Gaziler Mahallesi Şehit Özcan Demirci Caddesi'nde meydana geldi. 25 yaşındaki Tayfur Yılmaz, memleketi Ağrı'da bir kişiyi öldüren ve bir süre önce cezaevinden çıkan akrabası Hikmet Taşdemir'i gördü. Tayfur Yılmaz, sokak ortasında Hikmet Taşdemir'e kurşun yağdırdıktan sonra kaçtı. Hikmet Taşdemir vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 13 kurşunla yaşamını yitirirken, polis Tayfur Yılmaz'ı yakalamak için çalışma başlattı. 81 İlin Emniyet Müdürlüğüne Tayfur Yılmaz'ın kimlik bilgileri ve fotoğrafı gönderildi.

MOLA VERDİLER

Tayfur Yılmaz, babası Timur Yılmaz ve amcası Cemal Yılmaz'la birlikte 34 BU 5637 plakalı otomobille memleketleri Ağrı'ya giderken TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkiindeki bir dinlenme tesisinde mola verdi. Bir ihbarı değerlendiren Bolu Dağı Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Tayfur Yılmaz, Timur Yılmaz ve Cemal Yılmaz'ı bir dinlenme tesisinin mescidinde öğle namazı kılarken yakaladı. Bolu Dağı Jandarma Komutanlığı'na getirilen 3 kişi, sağlık kontrollerinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Gebze'ye götürüldü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber