Hasta yakını doktorun el kemiğini kırdı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne eşinin doğumu için gelen hasta yakınının, elindeki cep telefonunu 2 doktora fırlattığı ve doktorları dövdüğü ileri sürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2013 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hasta yakını doktorun el kemiğini kırdı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne eşinin doğumu için gelen hasta yakınının, elindeki cep telefonunu 2 doktora fırlattığı ve doktorları dövdüğü ileri sürüldü. Şüphelinin gözaltına alındığı kavga, hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

3 aylık hamile eşini KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götüren 25 yaşındaki M.Ö. doğumhaneye girmek istedi. İçeriye girmesine izin verilmeyen M.Ö. iddiaya göre kendisini engellemeye çalışan Dr. Ender Zencir'le tartıştı. Zencir'e elindeki cep telefonunu fırlatan şüpheli, kavgayı ayırmaya çalışan Dr. Mehmet Sertkaya'yı da dövdü. Olay yerine gelen polis, M.Ö.'yü gözaltına aldı.

DOKTORUN EL KEMİĞİ KIRILDI

Kavgada atılan cep telefonunun el kemiğini kırdığını iddia eden Dr. Zencir, hemşirelerin bir hasta yakınının doğumhaneye girmek istediğini söylemesi üzerine olay yerine geldiğini belirterek olayı şöyle anlattı:

"Hasta yakınını sakinleştirmeye çalışırken bana da bağırıp küfür etti. 'Dışarıda bekleyin, hastanıza bakacağız' diye uyardım. Yine de doğumhaneye girmek istedi. İzin vermeyince, 'beni kimse buradan çıkaramaz' diyerek hakaretini sürdürdü. Sonra beni darp etti ve elindeki telefonu üzerime attı. Kavgayı ayırmaya çalışan doktor arkadaşıma da saldırdı. Saldırgandan şikayetçi olup, polisten koruma talep edeceğim."

Kavga anı, hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, gözaltına alınan M.Ö.'nün olay sırasında alkollü olduğu iddia edildi. M.Ö. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber