Boğaz Köprüsü'nü kilitleyen yangın

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde alevler içinde kalan TIR, trafiğin saatlerce kilitlenmesine neden oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mart 2013 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Boğaz Köprüsü'nü kilitleyen yangın

Bir TIR'ın peçete ve kağıt havlu yüklü dorsesinde, Avrupa Yakası Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde yangın çıktı. Bir süre iki şeritten seyreden trafikte, uzun araç kuyrukları oluştu.

YANGINI TAKSİ ŞOFÖRÜ FARK ETTİ

Olay Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişi Ankara istikameti gişeleri geçtikten sonra saat 05.30'da meydana geldi. Kağıt havlu ve peçete yüklü TIR'ın dorsesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören bir taksi şoförü, TIR şoförü Hanifi Ceylan'a haber verdi.

SÜRÜCÜ İTFAİYEYE HABER VERDİ

TIR'ı emniyet şeridine çeken Ceylan alevleri görünce, TIR'ın kupasını, dorseden ayırarak, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye hemen alevlere müdahale etti. Dorsenin kağıt havlu ve peçete yüklü olmasından dolayı itfaiye alevleri kontrol etmekte güçlük çekti.

SİGARADAN ÇIKTI İDDİASI

Alevlere köpükle müdahale edilirken, yangın yaklaşık 30 dakika sonra tamamen kontrol altına alınabildi. Yangından dolayı köprüde uzun araç kuyrukları oluşurken, araçlar bir süre iki şeritten seyretti. TIR şoförü Hanifi Ceylan, Çorlu'dan Erzurum'a gittiğini söyleyerek 'Gişeleri geçtikten sonra biri sigara attı ve ya bir yerden tutuştu. Arkadan bir taksinin selektör yapmasıyla fark ettim.' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber