Hapis cezası alan Selmanoğlu'na büyük ilgi

Geçtiğimiz gün Elazığ 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası alan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hapis cezası alan Selmanoğlu'na büyük ilgi

Elazığ Belediyesi önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, geçtiğimiz gün ceza alan Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu'na destek vermek amacıyla bir araya geldi. Uzun süre slogan atan grubun yanına gelen Selmanoğlu, burada toplanan kalabalığa hitap etti. Selmanoğlu, "İnsanları korkutan ve ürküten bu sizin büyük muhabbetinizdir. Diyorlar ki, bu Süleyman Selmanoğlu'nu yerle bir edelim. Bu makalar gelip geçici. Ben makam sevdalısı değilim siz benim hayatımı iyi biliyorsunuz. Bunlar gelir geçer biz kime sığınmışız. Yaradana sığınmışız. Hukuki olarak gereken yapılıyor. Bizim kararlara son derece saygımız var. Allah'ın izniyle berat edeceğiz. Verilen kararlan başımızın üstündedir. Biz Allah'a sığınmışız. Bizde politika riya yok. Allah için çalışmaya devam ettik. Canım size artık feda olsun" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun avukatı Aziz Dinç de, kararı temiz edeceklerini belirterek, "Belediye Başkanı müvekkilim Süleyman Selmanoğlu hakkında ihaleye fesat karıştırmaktan beratına, görevi kötüye kullanmaktan teziyesine karar verilmiştir. Biz CMK'ya göre tarafımıza tanınan hakları kullanarak, gerekli başvuruları yaparak, temiz için dilekçe verdik. Temiz sürecine başlatmış bulunmaktayız. Yargıtay'dan karar verilip sonuca bağlanacaktır. Bazı basın yayın organlarında sanki bu insanın suçu kesinlenmiş gibi yayın yapılıyor. Bu suçtur" diye konuştu.

Grup daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber