Yolcu okul kütüphanesi açıldı

Denizli'nin Honaz ilçesi Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Çok Programlı Lisesi'nde yenilenen "Yolcu Okul Kütüphanesi" törenle açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yolcu okul kütüphanesi açıldı

"Yolu kütüphaneden geçenlerin adresi" sloganı ve Kütüphane Revizyon Projesi (KÜREP) kapsamında yenilenen Okul Kütüphanesi'nin açılış törenine Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ, Honaz ÇPL Müdür Yardımcısı Ali Yahşi, Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, okul müdürleri, hayırseverler ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ törende yaptığı konuşmada, kütüphanelerin çocukların geleceğe hazırlanmasında önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Okullar sadece öğrencilere okumayı yazmayı öğreten kurumlar değildir. Bu anlamda okuma alışkanlığının eğitimin ve öğretimin her döneminde kazandırılması son derece önemlidir. Kütüphaneye katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Honaz Belediyesi olarak eğitim kurumlarına imkanlar çerçevesinde her türlü desteği sürdürmeye devam edeceklerini belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber