Sivil savunma amiri tatbikatta kendini yakıyordu/ Video

ERZURUM Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 8'inci Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen yangın tatbikatında ateşe benzin döken Sivil Savunma Amiri Abdullah Polat kendini yaktı. Biranda alevlerin içinde kalan Polat, Ölümden döndük dedi..

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Mart 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugün saat 10.00'da Hükümet Konağı ile Büyükşehir Belediyesi'nin karşısındaki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 8'inci Bölge Müdürlüğü'nde, Sivil Savunma Arama Kurtarma Müdürlüğü ekipleri tarafından yangın tatbikatı düzenlendi. Tatbikatta uzmanlar tarafından bilgilendirilen personel alarmla birlikte odalarındaki önemli evrakları alarak yangın merdiveninden dışarı çıktı. Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri, yangında mahsur kalanları ise 5 katlı binanın pencerelerinden sarkıtları halatlarla aşağı indirdi. Müdürlük binasının arka bahçesinde hazırlanan odunlar yakılarak alevlerin nasıl söndürüldüğü personele gösterilmek istendi. Yakılan odunlar yangın tüpleri ile müdahale edilerek söndürüldü. Sönmüş görünün odunların üzerine bidondaki benzini dökerek yeniden yakmak isteyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Sivil Savunma Amiri Abdullah Polat biranda alevlerin içinde kaldı. Abdullah Polat, tatbikatı izleyen personele korkulu anlar yaşattı. Polat'ın yanan eli sargı bezi ile sarıldı.

Tatbikatta kendini yakan Sivil Savunma Amiri Abdullah Polat, Elimi sardım ama önemli bir şey yok. Biraz kızardım. Ölümden döndük. Bedava yaşıyoruz dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber