Hırsızlık çetesine baskın

Adana polisi, aralarında küçük yaştaki bir kız çocuğunun da bulunduğu 6 kişilik hırsızlık çetesini düzenlediği baskınla çökertti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2013 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık çetesine baskın

Adana polisi, aralarında küçük yaştaki bir kız çocuğunun da bulunduğu 6 kişilik hırsızlık çetesini düzenlediği baskınla çökertti.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesindeki Yeşilyurt Mahallesinde önceki gün bir eve giren hırsızlar, bir dizüstü bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı. Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada olayı hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan 'Çekirge' lakaplı Hakan T. (22) liderliğindeki hırsızlık çetesinin gerçekleştirdiğini belirledi. Polis, pencere demirlerinden tırmanıp, açık balkon kapılarından girerek hırsızlık yaptığı için 'çekirge' lakabıyla tanınan Hakan T. ile çete üyesi Rabia K. (16), Hogir A. (17), Ferat Y. (19), Ferdi Y. (23) ve Tekin Ö.'yü (24) gerçekleştirdiği baskınlarla yakalamayı başardı.

Gözaltına alınan Rabia K. ve Hogir A. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, 4 kişi ise sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber