Cezaevinde tiyatro sevinci

Antalya'nın Alanya Devlet Hastanesi çalışanları tarafından hazırlanan "Herşey Tadında Güzel" isimli komedi tiyatro oyunu Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde bulunan mahkumlar için oynandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cezaevinde tiyatro sevinci

Alanya Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanları tarafından hazırlanan "Herşey Tadında Güzel" isimli komedi tiyatro oyunu, Alanya L Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü ve tutuklu mahkumlar için sergilendi.

Kamuran İnselel'in yazıp yönettiği oyunda toplumun değişik kesimlerinden çok sayıda insan tiplemesinin, yaşamda kendilerine amaç edindikleri davranış şekilleri karşısında yaşadıkları zorluklar ve düştükleri komik durumlar komedi tarzında anlatıldı.

Çok sayıda mahkumun izlediği oyunda sağlık çalışanları performanslarıyla büyük ilgi gördüler.

Alanya Cumhuryet Başsavcısı Yener Yavuz, oyunda rolda alan Başhekim Dr. İsmail Başaran nezninde bütün ekibi kutlayarak, mahkumlar tarafından işlenen bir su kabağını hediye etti.

Oyunda rol alan sanatçılar ise " Cezaevinde mahkumların önünde rol almak, hem heyecanlı, hemde tatlı bir duygu. İnsanları biraz olsun güldürüp eğlendirebildiysek ne mutlu bize" dediler. 15 Mart günü Alanya Kültür Merkezinde sergilenen oyun 4 Nisan Perşembe akşamı yeniden AKM'de tiyatro severlerle buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber