İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saldırıyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili 5'i çocuk 8 kişi gözaltına alındı -Polis ekiplerinin ruhsatsız silah taşıyan bir kişiyi gözaltına almasına tepki amacıyla saldırının yapıldığı bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saldırıyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 5'i çocuk 8 kişi gözaltına alındı.

Silahlı saldırının ardından çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi; görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. Zanlıların eşkalini belirleyen ekipler, saldırıya uğrayan emniyet müdürlüğü binası yakınlarındaki 19 Mayıs Mahallesi'nde bazı evlere operasyon düzenledi.

Operasyonda olayda av tüfeğiyle ateş açtığı iddia edilen Nebi O. (22) ve motosikleti kullandığı öne sürülen H.P. (17) yakalandı.


*Adana'da emniyete saldırı: 1 polis yaralı/ Video


Bu kişilere yardım ettikleri ileri sürülen O.M.S. (18), H.K. (19), M.G. (17), F.A. (16), K.T. (16) ve S.T. (17) de gözaltına alındı.

Olayın meydana geldiği gün polis ekiplerinin 19 Mayıs Mahallesi'nde yaptıkları uygulamada ruhsatsız tabancayla yakaladığı Nebi O'nun arkadaşı Halil A'yı gözaltına aldığı, bu duruma tepki gösteren Nebi O'nun da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ateş açtığı ve H.P'nin kullandığı motosikletle kaçtığı öne sürüldü.

Gözaltına alınan zanlılar yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Nebi E. kendisini ihbar ettiğini düşündüğü zanlılardan birine tepki gösterdi.

Adana'da 29 Mart'ta Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne av tüfeğiyle ateş açılmış, olayda bir polis memuru kolundan yaralanmıştı.

Muhabir: Anıl Bağrık - Ömer Yıldız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber