Silvan'da 160 öğrenci dershaneye gönderildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "Silvan Geleceğini Arıyor" projesi kapsamında 7.sınıf 80 SBS öğrencisi ve 11.Sınıf 80 YGS öğrencisi olmak üzere 160 öğrenci dershaneye gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silvan'da 160 öğrenci dershaneye gönderildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "Silvan Geleceğini Arıyor" projesi kapsamında 7. sınıf 80 SBS öğrencisi ve 11. Sınıf 80 YGS öğrencisi olmak üzere 160 öğrenci dershaneye gönderildi.

Silvan ilçesindeki öğrencilerin SBS ve YGS sınavlarında başarılı olmasını hedefleyen Silvan Kaymakamlığı, başarılı, maddi imkanı yetersiz öğrencileri dershaneye göndererek eğitime destek sağladı. Dershane eğitim faaliyetinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının 1. dönemin sonuna kadar devam edeceği belirten, Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, "İmkanlarımızı değerlendirerek öğrencilerimizin başarılı olmaları için toplam 160 öğrenciyi dershaneye gönderdik. Öğrencilerin okuyup kendilerine ve topluma faydalı olmalarını istiyoruz. Eğitim öğretim için çalışmalarımız devam edecektir. Bir müjdeyi de öğrencilerimize vermek istiyorum. Önümüzdeki yıl gezi, spor kursları, seminer faaliyetleri olan etüt merkezi kurmayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimiz etüt merkezinin faaliyetlerinden faydalanarak sosyalleşme ve kendilerini geliştirme imkanına kavuşacaklar. Değişik şehirlere geziler düzenleyerek, eğitimle ilgili konferanslar verilerek öğrencilerin ufuklarının açılması sağlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber