Söke satranç başarıları ile adından söz ettiriyor

Söke Belediyesi satranç ve satranç sporcularını desteklemeye devam ederken; son yıllarda satrançta kazılan ivme meyvelerini vermeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Söke satranç başarıları ile adından söz ettiriyor

Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Çocuk Ligi Takımı Aydın ili Satranç Çocuk Ligi müsabakalarından ikincilik ile döndü.

Söke Belediyesi bünyesinde Sökeli iş adamlarından Bülent Zeytinoğlu tarafından desteklenen Remzi Zeytinoğlu adına yapılan Ulusal çapta Satranç Turnuvaları büyük ilgi görürken; son yıllarda satranç sporunu geliştirmek adına açılan kurslar da olumlu etkilerini göstermeye başladı. Eğitmen Ata Seçer nezaretinde 2013 Aydın ili Satranç Çocuk Ligi müsabakalarına katılan Sökeli satranç sporcuları Egemen Gümüşkaya, Emre Onat Yıldız, Yiğit Özden, Aleyna Çörekçi, Ege Çağan Akkuş ve Selin Sarıkaplan Aydın ili 2.'liği kupasını Söke'ye getirdiler. Başarılarının mutluluğunu Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna ile paylaşmak isteyen sporcular, Söke Belediyesini ziyaret ettiler.

"SÖKE SATRANÇ BAŞARILARI İLE ANILACAK"

Söke Belediyesi olarak satranç sporuna özel bir ilgi duyduklarını belirten Başkan Yardımcısı Levent Tuna; "Çocuklarımızı düşünen bireyler olmak üzere yetiştirmek anlamında büyük faydası olan satranç sporunu Söke'de daha da geliştirmeyi arzu ediyoruz. Söke satranç ve satranç başarılarıyla anılan bir kent olacak" dedi.

Söke Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Zeytinoğlu Ailesi tarafından desteklenen Satranç Turnuvası'nın bu yıl 4.'sünü gerçekleştireceklerini belirten Levent Tuna; bu yılda turnuvaya büyük ilgi olacağını beklediklerini söyledi. Ulusal çapta gerçekleşen Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası'nın her yıl geliştiğine dikkat çeken Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; "Turnuva için hazırlıklarımız devam ediyor. Satranç sporcularını ilçemize şimdiden davet ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber