Yangın çıkan okulda 2 gün eğitime ara verildi

''Yangında ek binadaki kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, iki yönetici odası ve 8 derslik içerisinde bulunan tüm eşyalarla birlikte kullanılamaz duruma gelmiştir. Okulda 2 gün eğitime ara verildi''

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 13:09, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Yangın çıkan okulda 2 gün eğitime ara verildi

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Fethiye'de bir lisenin ek binasında çıkan yangınla ilgili, ''Yangında ek binadaki kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, iki yönetici odası ve 8 derslik içerisinde bulunan tüm eşyalarla birlikte kullanılamaz duruma gelmiştir. Okulda 2 gün eğitime ara verildi'' dedi.

Çınar, yazılı açıklamasında, Karaçulha beldesindeki Karaçulha Çok Programlı Lisesinin kullanımı için 2008 yılında yapılan çelik çerçeveli modüler taşınabilir okul inşaatının iki blok halinde kurulduğunu hatırlattı.

B blokta enerji taşıyan elektrik tellerinin rüzgar nedeniyle birbirine değmesinden dolayı yangın çıktığını belirten Çınar,''Yangında ek binadaki kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, iki yönetici odası ve 8 derslik içerisinde bulunan tüm eşyalarla birlikte kullanılamaz duruma gelmiştir. Okulda 2 gün eğitime ara verildi'' ifadelerini kullandı.

Çınar, yangında öğretmen ya da öğrencilerden yaralanan olmadığını, konuyla ilgili kurumlarca düzenlenecek raporun tamamlanmasından sonra tekrar bilgi verileceğini kaydetti.

Muhabir: Durmuş Genç

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber