Erdoğan'dan erken seçime ret

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2005 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan erken seçim konusunda yapılan açıklamaları sert çıktı. Erdoğan, "AK Parti'nin gündeminde erken seçim kesinlikle yoktur" dedi ve ekledi.

TOBB toplantısından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan gündemdeki konuları değerlendirdi. Erdoğan özetle şunları söyledi:

"AK Parti'nin gündeminde erken seçim kesinlikle yoktur. Ekonomideki bütün ibreler olumlu giderken seçin yanlış olur.

Hükümet olarak yatırımları artırmak için her türlü adımı attık. Ekonomik istikrar siyasi istikrarın bir sonucudur.

Türkiye'nin geçmiş hastalıkların içine çekilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Sanal gündemlerle vakit kaybetmeyeceğiz. 50 yılda yapılmayanlar bu 3 yılda yapıldı. Bütçe açığının nerelerden nerelere geldiği ortadadır. İlk çok yıllı bütçe hazırlanması önümüzü gördüğümüzün işaretidir. Faizlerin düşmesi güven ortamının bir sonucudur. Dönemimizde fona devredilen bir banka olmamıştır.

Avrupa Birliği ile final safhasına geldik. Enflasyon ortada... Kişi başına düşen milli gelirde 5 bin doları yakaladık. Hedef 10 bin doları yakalamak. 10 bin doları yakaladığımız anda bizi tutana aşkolsun.

Vatandaşlarımızın üzerine enflasyonun üzerinde zam yükü yüklemeyeceğiz. Yapacağımız zamları enflasyon üzerinden yapacağız.

VIP helikopter TOBB tarafından hediye edilmiştir. Bu kurum da Başbakanlık'a bağlı bir kurumdur. Bu konunun basında bazı yerlere çekilmesine anlam veremiyorum.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber