Adana Orman Bölge Müdürü Acer görevine başladı

Mersin Orman Bölge Müdürü görevindeyken, Adana Orman Bölge Müdürü olarak atanan Abdurrahman Acer yeni görevine başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana Orman Bölge Müdürü Acer görevine başladı

Adana Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Abdurrahman acer 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu.

Özel sektörde 3 yıl süreyle çalıştıktan sonra 1998 yılında Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde göreve başladı. Sırasıyla Afşin Orman İşletme Şefi, Başkonuş Orman İşletme Şefi olarak görev yaptıktan sonra Orman Kadastro Koordinatörlüğü emrinde mühendis olarak çalıştı. Ardından Kahramanmaraş Makine İkmal Şube Müdürlüğü yaptı. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 11 Temmuz 2011 tarihinde Mersin Orman Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Abdurrahman acer 8 Nisan 2013 tarihinde Adana Orman Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğüne vekaleten bakan Mustafa Türk'den görevi devralan Abdurrahman acer, Adana Orman Bölge Müdürlüğünde iyi işlere imza atacaklarına inandığını belirtti. Orman Genel Müdürlüğü'nün hedef ve politikaları çerçevesinde çalışacağını ifade eden acer, "Tüm personelle uyum içerisinde moral ve motivasyonunu yükseltip huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlayacağım. Birleştirici olacağım, herkesin bilgisine, tecrübesine saygılı, tüm personele eşit mesafede olacağım. Katılımcı üreten ve hizmet odaklı çalışmalar yapılacağım. Devlet ormancılığından millet ormancılığına geçilmesi yönündeki belirlenen prensipler doğrultusunda çalışacağız" dedi.

2003 yılından itibaren çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan çeşitli gazete ve dergilerde makaleleri ve röportajları yayınlanan Abdurrahman acer, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber