Polis için düzenlenen koşuda 'kuzu' sürprizi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen atletizm koşu müsabakaları öncesinde karayolundaki parkur alanında kuzu sürprizi yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis için düzenlenen koşuda 'kuzu' sürprizi

Beyşehir'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 168.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde geleneksel atletizm koşu müsabakaları yapıldı. Şehir merkezindeki ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerin iştirak ettiği yıldız kızlar ve erkekler atletizm koşu müsabakaları Beyşehir-Isparta Karayolu üzerindeki bir hazır beton fabrikası önünde başlarken İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önündeki varış noktasında sona erdi. Yıldız kızlar kategorisinde bin, yıldız erkekler kategorisinde ise bin 200 metre mesafesi olan parkur koşuldu. Koşu sonunda yıldız erkeklerde Süheyla Doğu Ortaokulu'ndan Mustafa Armağan, yıldız kızlarda ise İhsan Kabadayı Ortaokulu'ndan Sevde Betül Şafak birinciliği kazandı. Bu arada, koşu öncesi karayolu üzerinde sağa sola koşturarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürebileceği düşünülen ve kovalamacadan sonra yakalanan bir kuzu da sahibi bulunamayınca bir okul müdürü tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki varış noktasına getirildi. Sahipsiz kuzu, protokolün ilgi odağı olurken sevip okşayan Belediye Başkanı İzzet Taşcı, sahibinin bulunması için Zabıta görevlilerine anons yaptırılması talimatı verdi.

Koşuda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit'in katıldığı törende verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber