Polise rekor ceza

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2005 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, dost hayatı yaşadığı öne sürülen kadını, annesi ve kardeşini tabancayla yaraladığı iddia edilen polis memuruna, 20 yıl 2 ay 23 gün hapis cezası verildi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 18 yıla kadar hapsi talep edilen Hassas Bölgeler Koruma Müdürlüğü'nde görevli 12 yıllık polis memuru Yunus U. (35), bugün son kez hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya müşteki olarak Neriman K.'nın da katıldığı karar duruşmasında mahkeme, Yunus U.'nun dost hayatı yaşadıkları iddia edilen Neriman K.'ya yönelik eylemini yaralama olarak nitelendirip, 7 ay 23 gün hapis cezası verdi. Ayrıca Neriman K.'nın annesi Hacer Ö. (61) ve erkek kardeşi Mustafa K.'ya yönelik eylemini adam öldürmeye teşebbüs olarak değerlendirerek 18 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verdi. Bu arada sanığa 10 ay da Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçundan verilmek üzere toplam 20 yıl 2 ay 23 gün hapis cezası verildi.

Ceza karşısında şoke olan sanık Yunus U, "Yukarıda Allah şahittir. 20 yıl verilecek hiçbir suç yapmadım" deyince hakim, "Hakkında zaten gerekli indirim maddelerini uyguladık" diye konuştu.

Sanık avukatının davayı temyiz edeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber