Başkan Altungün, Kahramanlar Caddesi esnafını ziyaret etti

Kuşadası Belediyesi'nin sezona yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Belediye Başkanı M. Esat Altungün de sezon öncesi tüm çarşıları dolaşarak, hazırlıkları yerinde kontrol ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Altungün, Kahramanlar Caddesi esnafını ziyaret etti

Kuşadası Belediyesi'nin sezona yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Belediye Başkanı M. Esat Altungün de sezon öncesi tüm çarşıları dolaşarak, hazırlıkları yerinde kontrol ediyor.

Son olarak Kahramanlar Caddesi'ni gezen ve tüm esnafla tek tek görüşen Başkan Altungün, ayrıca işgaliye uygulamasını da yerinde inceledi.

Tüm esnafa yeni sezonla ilgili bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Altungün, Kuşadası çarşılarındaki yeni uygulamalarla ilgili hem esnafı bilgilendirdi, hem de onların görüş ve önerilerini dinledi. Her sorunlarında esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Altungün, "Yoğun şekilde sürdürdüğümüz sezona hazırlık çalışmalarındaki tüm hedefimiz esnafımızın işlerinin daha kazançlı olması için. Esnafımız kazandıkça biz daha da mutlu oluruz. Belediye olarak isteğimiz, Kuşadası'nın turizm kimliğine yakışan şekilde koyulan kurallara tümüyle uyulması. Bu kuralları, daha çağdaş ve daha modern bir Kuşadası'nı oluşturmak için koyuyoruz. Bu şekilde esnafımız daha çok kazanacak ve daha çok mutlu olacak. Değerli esnafımızın ve meslek kuruluşlarının görüş ve önerileriyle ortaklaşa belirlediğimiz işgaliye ve seyyar vitrin uygulamasının tüm esnafımıza katkı sağlayacağı inancıyla, hayırlı işler ve bol kazançlar getirecek bir sezon diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber