F.Bahçe maçına kalbi dayanamadı

Fenerbahçe'nin Lazio'yu elediği maçı izlediği sırada rahatsızlanan taksi şoförü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
F.Bahçe maçına kalbi dayanamadı

Bursa'da dün gece arkadaşlarıyla birlikte Fenerbahçe'nin Lazio'yu elediği UEFA Kupası çeyrek final maçını izlediği sırada rahatsızlanan taksi şoförü 35 yaşındaki Serkan Uslu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belirlenecek olan Uslu'nun daha önce kalp krizi geçirdiği ve tansiyon hastası olduğu öğrenildi.

Merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle Mahallesi, Gülveren Caddesi üzerindeki evinde yalnız yaşayan taksi şoförü Serkan Uslu dün gece arkadaşlarını Lazio- Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti. Koyu taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin attığı beraberlik gölünün ardından çok sevinen Uslu, maçın sonlarına doğru rahatsızlandı. Bunun üzerine Çağrı Çakıroğlu, Şahan Erkan Savacı, Besim Dindar ve Özcan Arı, kolonya verdi, sakinleştirmeye çalıştı. Tansiyonunun düştüğünü ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyen Uslu'yu, arkadaşları daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ancak durumu giderek ağırlaşan Uslu, doktorların tüm müdahelesine rağmen kurtarılamadı.

Daha önce kalp krizi geçirdiği ve tansiyon hastası olduğu öğrenilirken Serkan Uslu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği sanılan Uslu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belirlenecek.

Uslu'nun cenazesi, Kestel İlçesi'ne bağlı Serme Köyü'nde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber