Köpeğe çarpmamak isterken köprüden uçtu

Düzce Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu'nda meydana gelen kazada, araç sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için frene basınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Köprüden aşağı uçan araç hurdaya dönerken araç içinde bulunan 3 kişiden 2'si yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köpeğe çarpmamak isterken köprüden uçtu

Kalıcı Konutlar'dan Düzce istikametine giden Eray K. idaresindeki 81 EN 768 plakalı otomobil, Metek TOKİ kavşağına yakın bir mevkide önüne çıkan köpeğe çarpmamak için frene basınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulmaya başlayan araç, yol üzerinde bulunan köprünün demir korkuluklarını kırarak aşağı uçtu. Köprüden uçan araç hurdaya dönerken, araç sürücüsü Eray K. ve araçta bulunan Ümit Y. yaralandı, araçta bulunan Gülşah Ö de yara almadan kazadan kurtuldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri iki yaralıya olay yerinde müdahale ederken, Gülşah Ö. ise erkek arkadaşı Eray K'yı sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber