Çocuklara hayvan sevgisi anlatıldı

Karşıyaka Çocuk Meclisi, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle Özel Türk Koleji'nde "Hayvan Sevgisi" etkinliği gerçekleştirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuklara hayvan sevgisi anlatıldı

Karşıyaka Çocuk Meclisi, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle Özel Türk Koleji'nde "Hayvan Sevgisi" etkinliği gerçekleştirdi.

Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, Çocuk Meclisi Başkanı Nuray Sönmez, Engelsiz Sanat Dernek Başkanı Tamer Özşeker çocuklara hayvan sevgisinin önemini anlattı. Çocuk Meclisi üyeleri Yaren Sözer ve Ayhan Berk Ayvazoğlu ile Dilay Altar yaptıkları konuşmalarda arkadaşlarından hayvanları sevmelerini isteyerek, "Çevremizdeki canlıları koruyalım. Onlara sevgimizi yansıtalım. Hayat onlarla daha güzel oluyor" dedi.

Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı'da Karşıyaka Belediye hizmetlerini, "Karşıyaka Belediyesi sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasını, aşılarını yapıyor. Hayvan ambulansımız var" diye anlatarak,

"Çevrenizde yaralı hayvan görürseniz bize haber verin" çağrısında da bulundu.

Latife Hanım PETKİM İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katıldığı toplantı daha sonra soru- cevap şeklinde sürdürüldü. Çocuklar, çevrelerinde yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, "Hayvanları çok seviyoruz. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklere hiç kimse zarar vermesin" dedi. Etkinlik sonunda katkı koyanlara teşekkür belgesi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber