Bankamatik memurları tespit edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2005 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnsan Hakları Kurulu toplantısında, İl Özel İdaresi ve Köy Hizmetleri'nin birleşmesi sonrası, kuruma gitmeden bankamatikten maaş alanların bulunduğu tespit edildi.

Artvin'de bugün yapılan İl İnsan Hakları Kurulu toplantısında, İl Özel İdaresi ve Köy Hizmetleri'nin birleşmesi sonrası, kuruma gitmeden bankamatikten maaş alanların bulunduğu tespit edildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Yardımcısı ve İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Muzaffer Başıbüyük'ün başkanlığında yapılan toplantıda, yapılan başvurularla daha önceden gündeme alınarak hak ihlallerinin olup olmadığı konusunda kurul üyelerince araştırılması yapılan çeşitli hususlar değerlendirildi.

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Köy Hizmetleri'nin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile birleşmesinin ardından daireye gitmeden maaş alan memurların bulunduğu iddiasıyla kurulumuza yapılan başvurular üzerine, komisyonca yapılan araştırma sonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde yüzde bir civarında yeterince işe gelmeyen personel bulunduğu, işçi ve anayasal eşitliğin ihlal edilmemesi bakımından mesaiye riayet edilmesi yönünde idarenin gerekli önlemleri alması kararlaştırıldı" denildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber