Yenişehir AVM önüne altgeçit yapılıyor

Yenişehir AVM önüne altgeçit yapılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yenişehir AVM önüne altgeçit yapılıyor

70 günde tamamlanması planlanan alt geçit yapımına 15 Nisan'da başlanacak. Alt geçit 1 milyon 630 bin TL'ye mal olacak.

İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte yatırımlarına start veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir AVM önüne alt geçit yaparak ilk çalışmayı başlatıyor.

Rekabetin oluşmasında önemli bir yere sahip olan ve yüzyılın bedestenleri olarak da adlandırılan AVM'lerin etrafında oluşan araç ve insan yoğunluğunu göz önünde bulunduran Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu amaçla, Yenişehir AVM önüne alt geçit yaptırıyor.

İnşaatı 15 Nisan'da başlayacak alt geçit asansör ve yürüyen merdivenli olarak hizmete sunulacak. İçerisinde, ayrıca 12 dükkân da yer alacak.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, alt geçidin yapım süresini 70 gün olarak planladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Eskiden alışveriş için şehir dışına gidilirdi, şimdi ise dışarıdan Erzurum'a geliyorlar. Erzurum artık yabancılar için de alışverişte tercih edilen bir şehir oldu. Bu yüzden, AVM önündeki insan ve araç yoğunluğunu azaltmak ve güvenli geçişi sağlamak için bu alt geçidi yapıyoruz. Bir ihtiyacı daha gidereceğimizden dolayı mutluyuz"

Yenişehir AVM Alt geçidi 1 milyon 630 bin TL'ye mal olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber