İki kardeşten bir haftadan beri haber alınamıyor

Adıyaman'da iki kardeş bir hafta önce evden aldıkları para ve altınlarla kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki kardeşten bir haftadan beri haber alınamıyor

Kayıp iki kardeşin yakınlarının verdiği bilgiye göre, 15 yaşındaki İlyas Filiz ve kardeşi 13 yaşındaki Ali Filiz, merkeze bağlı Yazıbaşı köyündeki evlerinden bir hafta önce, altın, para ve elbiselerini alarak kayıplara karıştı. Babaları 2003 yılında hayatını kaybeden ve anneleri Sakine Filiz ile birlikte köyde yaşayan iki kardeş, annelerinin taziyeye gittiği bir anda evdeki iki adet altın yüzük, 50 TL para ile birlikte elbiselerini alarak köyden ayrıldılar. Kaçtıkları gün Adıyaman merkezde bir internet kafede görülen iki kardeşi daha sonra kimse görmedi.

İlyas ve Ali Filiz'in yakınları polis ve jandarmaya kayıp müracaatında bulundu. Güvenlik güçleri bir taraftan yakınları bir taraftan iki kardeşi arıyor. Yakınları Adıyaman'ın değişik yerlerine iki kardeşin resimlerini asarak, görenlerin kendilerine bilgi vermesini istiyor.

Amca Ali Filiz, yeğenleri görenlerin kendilerine haber vermesini isteyerek, iki kardeşe de 'eve dönün' çağrısında bulundu. Ali Filiz, "Bir haftadan beri kayıp olan yeğenlerim hiçbir sorun yok iken evden ayrılmışlar. Kimseyle kavga ve bir sorun yaşamamışlar. Neden kaçtıklarına anlam veremedik. Yeğenlerimin hala Adıyaman'da olduğunu sanıyoruz. İl dışında gidebilecekleri her yere bilgi verildi. Polis ve jandarma bir taraftan, bizler bir taraftan arıyoruz. Yeğenlerim evlerine dönsünler, bizi ve annelerini üzmesinler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber