Unakıtan: İstanbul'a gidince bisiklete mi bineyim?

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2005 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'nin sorusunu yanıtlayan Maliye Bakanı Unakıtan, eşinin gümrüklerden tahsisli arabaya bindiği ve kazaya karıştığı iddiasını kabul etmezken, "Kaza yapmadı, kaza maza yapmadı.

Bakanım, benim eşim de arabaya biner ben de binerim.
İstanbul'a gittiğimizde tahsis edilen bir araba var, herhalde bisiklete binecek halim yok. Ben Maliye Bakanıyım o da benim eşimdir. Eşim direksiyona geçmiş kaza yapmış öyle mi? Arabayı kullandırtmıyorum. Bitti. Eşime araba kullandırtmıyorum, ama alır gider arkadaş" diye konuştu.

Eşine gümrüklerden çekilmiş bir arabayı tahsis ettirmediğini belirten Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Bakanım, benim eşim de arabaya biner ben de binerim. İstanbul'a gittiğimizde tahsis edilen bir araba var, herhalde bisiklete binecek halim yok. Ben Maliye Bakanıyım o da benim eşimdir.
Eşim direksiyona geçmiş kaza yapmış öyle mi? Arabayı kullandırtmıyorum. Bitti. Eşime araba kullandırtmıyorum, ama alır gider arkadaş" diye konuştu.
CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç'un sorusunu yanıtlarken, eşine araç tahsis edildiği, ve kendisi kullanırken aracın kaza yaptığı iddiasını kabul etmedi. Milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Unakıtan, şunları söyledi:
"Kaza yapmadı kaza maza yapmadı. Bakanım, benim eşim de arabaya biner ben de binerim. İstanbul'a gittiğimizde tahsis edilen bir araba var, herhalde bisiklete binecek halim yok.
Ben Maliye Bakanıyım o da benim eşimdir. Eşim direksiyona geçmiş kaza yapmış öyle mi? Arabayı kullandırtmıyorum. Bitti.
Eşime araba kullandırtmıyorum, ama alır gider arkadaş. O konuştuklarınız da sizin grup başkanvekilliğinize yakışmıyor.
Fikirlere karşı tahammüllü olun, yapılan başarılara tahammüllü olun, kızmayın, heyecanlanmayın, bu kadar tepkili olmayın.
Millete hizmet yapılıyor. Ben buradayım hiç merak etmeyin, siz kaçmayın. Kim kaçıyor, kim kaçıyor. Oturun oturun da dinleyin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber