Polis Gücüspor hocalarından Emniyet Müdürüne ziyaret

Erzurum'da yapılan Halk Oyunları Bölge Yarışması'nda 3 dalda da 1'nci olan Polis Gücüspor halk oyunları ekibinin hocaları, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları birincilik kupaları takdim ettiler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis Gücüspor hocalarından Emniyet Müdürüne ziyaret

Erzurum'da yapılan Halk Oyunları Bölge Yarışması'nda 3 dalda da 1'nci olan Polis Gücüspor halk oyunları ekibinin hocaları, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları birincilik kupaları takdim ettiler.

14 Nisan 2013 günü Erzurum ilinde yapılan ve Bayburt, Gümüşhane, Iğdır, Erzurum, Ardahan, İstanbul ve Kars illerinin katıldığı halk oyunları yarışmalarında Kars'ı temsil eden Polisgücü halk oyunları ekibi, Minikler, Yıldızlar ve Gençler dallarında bölge birinciliğini elde etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars ilinde halkımın güvenliğini sağlamanın yanı sıra çocukların, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, zihinsel ve fiziksel aktivitelerin artırılması, kendine güvenen, kararlı, başarılı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Çakmak; "Çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan elde ettikleri bu başarılardan gurur duydum.

Başta siz değerli hocalarımız olmak üzere, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda da bu çocuklarımızdan büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Kazanılan üç 1.'lik kupasını teslim alan Çakmak, Polisgücü halk oyunları ekibi hocalarına birer gömlek hediye ederek, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber