Adıyaman Emniyet Müdürü Bilici, veda etti

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'nin emekli olması nedeniyle emniyet teşkilatı veda yemeği düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adıyaman Emniyet Müdürü Bilici, veda etti

28 Haziran 2009 tarihinde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Bilici, yaklaşık 4 yıllık görevini emekli olması nedeniyle bıraktı. 19 Nisan tarihinde Adıyaman'dan ayrılacak olan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici için personel veda yemeği tertip etti. Polisevinde gerçekleşen yemeğe rütbeli personelin yanı sıra, şubelerden çok sayıda

polis memuru da katıldı. Gecede Mehmet Bilici'ye Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen onur belgesi, plaket ve hediyeler takdim edildi. Yemekte halaylar çekilerek, eğlenceli vakit geçirildi.

Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, yaptığı veda konuşmasında, vatandaşlarla olan iyi ilişkilerin daha da yüksek seviyeye çıkartılması gerektiğinin önemine vurgu yaparak, Adıyaman'dan iyi dileklerle ayrıldığının altını çizdi.

Görev yaptığı 4 yıl boyunca Adıyaman insanının güzellikleriyle karşılaştığını

belirten Mehmet Bilici, "Görev yaptığım 4 yılı hep güzellikleriyle hatırlayacağım. Görev yaptığım süre içersinde hiçbir vatandaşla tek bir sorun yaşamadık. Bunun nedeni de Adıyaman insanının güzel duygularından kaynaklanıyor. Benden sonrada tüm teşkilatın iyi ilişkileri, insanı ilişkileri arttırarak görevlerine devam edeceğine inancım tamdır. Tüm Adıyamanlılara ve polis teşkilatına yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber