Önce patronunu öldürdü, sonra emin olmak için işyerine geldi

Bursa'da çalıştığı cam imalathanesinde parası için 41 yaşındaki Savaş Aygün'ü iki arkadaşı ile öldüren 18 yaşındaki M.A.'nın, cinayet sonrası patronunun ölüp ölmediğinden emin olmak için kıyafetlerini değiştirip hiç bir şey olmamış gibi işyerine geldiği; öldüğünden emin olduktan sonra ayrıldığı ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Önce patronunu öldürdü, sonra emin olmak için işyerine geldi

Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Savaş Aygün, her gün olduğu gibi dün sabah da namaz kıldıktan sonra kardeşi Taha Aygün ile birlikte aynı mahallede işlettikleri cam imalathanesine geldi. Aygün, burada kimliği belirsiz 3 kişi tarafından altı yerinden bıçaklanıp, başına levye ile vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası katil zanlıları Aygün'ün otomobilinin torpido gözünde bulunan ve içersinde bin 500 lira ile cep telefonu olan çantayı alıp kaçtılar.

Sabah çalışanların işe gelmesiyle ortaya çıkan cinayet sonrası polis, güvenlik kameralarını da izleyerek katil zanlısı olarak işyerinde çalışan M.A. ile 18 yaşlarındaki suç arkadaşları M.D. ile M.Y.'yi Merkez Nilüfer İlçesi'ndeki bir evde yakaladı. Suçlarını kabul eden zanlılar, paraları ve cinayette kullandıkları suç aletlerini sakladıkları boş arazi güvenlik görevlilerine gösterdiler.

CİNAYET ÖNCESİ İKİ GÜNLÜĞÜNE EV KİRALADILAR

Patronu Savaş Aygün'ü parası için iki arkadaşı ile öldüren M.A.'nın, cinayetten önce arkadaşlarıyla birlikte Görükle Mahallesi'nde iki günlüğüne bir ev kiraladığı ortaya çıktı. Olay sonrası arkadaşlarıyla birlikte kiraladıkları eve gidip kıyafetlerini değiştiren M.A.'ın daha sonra patronunun ölüp ölmediğinden emin olmak için işyerine geldiği; onun öldüğünden emin olduktan sonra tekrar arkadaşlarının yanına gittiği belirtildi.

Bu arada Savaş Aygün'ün, cinayet zanlısı M.A.'yı çok sevdiği, defalarca şirkete ait arabayı izinsiz olarak alıp gitmesine rağmen kendisini affettiği, paraya ihtiyacı olduğu için de M.A.'nın iki ağabeyini işe aldığı öğrenildi.

Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam eden M.A. ile sebze halinde işçi olarak çalışan M.D. ve demir doğrama atölyesinde usta olarak görev yapan M.Y., ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber