Maganda kurbanı hamile anne toprağa verildi

Güngören’de düğün konvoyunda sıkılan kurşun balkonda duran 3 buçuk aylık hamile kadının başına isabet etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maganda kurbanı hamile anne toprağa verildi

Güngören'de düğün konvoyunda sıkılan kurşun balkonda duran 3 buçuk aylık hamile kadının başına isabet etti. 27 yaşındaki Semra Değirmancı götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Düğün konvoyunda silah sıkan maganda ise, güvenli kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Güven Mahallesi Posta Caddesi 104 nolu bina önünde dün akşam 23.30 sıralarında gerçekleşti. Mahelle'den geçen düğün konvoyunda bulunan damadın amcasının oğlu Celal S. (30) arabayı durdurarak aşağı indi ve havaya ateş etti. Bu esnada balkonda bulunan 2 çocuk annesi ve 3 buçuk aylık hamile Semra Değirmancı'nın başına kurşun isabet etti. Ağır yararlanan ev hanımı kadın, Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Semra Değirmancı hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kısa süre de kurşunun sıkıldığı yere gelen Asayiş ekipleri 6 araçta bulunan 16 kişiyi gözaltına alırken olay yerinde 2 kovan bulundu. Gözaltına alınanlardan otopark işletmecisi Celal S.'nin kurşunu sıktığı öğrenildi.

Genç annenin ölümüne neden olan Celal S., güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Görüntülerde düğün konvoyundaki aracından inen Celal S., havaya ateş açıyor. Celal S. daha sonra da aracına binerek uzaklaşıyor.

Maganda kurbanı hamile anne toprağa verildi

Güngören'de düğün konvoyunu izlemek için çıktığı balkonda, maganda kurşunu ile vurularak hayatın kaybeden 2 çocuk annesi 3,5 aylık hamile Semra Doğurmancı için Güngören Fetih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazenin camiye getirilişi sırasında Değirmancı'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Genç annenin yakınları, uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Değirmancı için ikindi namazı ardından cenaze namazı kılındı. Değirmancı'nın tabutu, helallik alınması ve dua edilmesi ardından omuzlanarak cenaze arabasına bindirildi. Semra Değirmancı'ın naaşı toprağa verilmek üzere Habipler Mezarlığı'nda götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber