Hayallerini resmettiler

Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen geleneksel 'Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği'nin 12.'si renkli görüntülere sahne oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayallerini resmettiler

Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen geleneksel 'Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği'nin 12.'si renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 12. Geleneksel Hayallerim Kağıtta resim şenliği yapıldı.

Düzce merkez ve ilçelerden 33 okul ve 150 anasınıfı öğrencisinin katıldığı şenlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Melek Özgüner, bu etkinliğin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getirerek, "Bu etkinlikte çocuklarımızın bu kadar eğlendiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Dile kolay bu etkinliği 12. kez gerçekleştiriyoruz. Her seferinde katılım artıyor. Çocuklarımızın eğlenmesi için daha fazla çabalıyoruz" dedi.

Etkinlikte en çok ilgiyi sihirbaz Serkan Yılmaz gördü. Yılmaz çocuklar ile birlikte sergilediği gösterilerle büyük alkış aldı.

Ardından çocuklar hayallerini kağıda döktüler. Miniklere danışmanlık yapan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin ilginç kostümleri de dikkat çekti.

Resim şenliği sonunda dereceye giren öğrenciler için 26 Nisan Cuma günü ödül töreni düzenlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber