İki araç hurdaya döndü, kimseye bir şey olmadı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, ters yönden gelip kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araca, bir otomobil hızla çarptı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki araç hurdaya döndü, kimseye bir şey olmadı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, ters yönden gelip kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araca, bir otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç olduğu yerde bir kaç tur atarken, her iki araç da hurdaya döndü. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Karabağlar İlçesi Yeşillik Caddesi ile 4012 Sokak kavşağında geçen salı günü saat 01.50'de meydana geldi. Buca'daki işyerini kapatan 52 yaşındaki Ahmet Özdemir, evine gitmek üzere 35 DB 4389 plakalı otomobille yola çıktı. Özdemir, Yeşillik Caddesi'nde ilerlediği sırada, 4012 Sokak'tan ters yöne girip kırmızı ışıkta geçen ve caddeye çıkan sürücüsü öğrenilemeyen 35 CVD 18 plakalı hafif ticari araca hızla çarptı.

OLDUĞU YERDE TUR ATTI

Çarpmanın etkisiyle havalanan hafif ticari araç, olduğu yerde bir kaç tur attı. Özdemir yönetimindeki otomobil de orta refüje çarptı. Her iki araç da hurdaya döndü.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazayı görenler üzerlerindeki şaşkınlığı atıp sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada, hafif ticari aracın sürücüsü, hurdaya dönen araçtan inip yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Özdemir ise çevredekilerin de yardımıyla otomobilden indi. Kazada, şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı. Bir süre araç trafiğine kapanan yol, her iki aracın da yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bu arada görenlerinin şaşkına döndüğü kazanın, caddedeki bir işyerinin de güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, hem ters yönde giden hem de kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araca, bir otomobilin son anda manevra yaparak çarpmaktan kurtulduğu, hemen arkadan gelen Özdemir'in kullandığı otomobille çarptığı ve hafif ticari aracın havalandığı net bir şekilde görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber