Başbakanın 3 gün evden çıkmaması 'doktor tavsiyesi'

Haber Giriş : 27 Aralık 2005 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avusturalya seyahatinin ardından yorgun düşen Başbakan Tayyip Erdoğan'a doktoru tarafından mesai düzenlemesi getirildi. Bir süre dinlenmesi uygun görülen Erdoğan vitamin takviyesi de alarak yorgunluğunu ev ortamında atmaya çalışıyor. Başbakan'ın yeniden düzenlenen beslenme ve çalışma düzeni mesaisine de bir süre için kısıtlama getirdi. Erdoğan'a bir süre seyahat etmemesi, geç saatlere kadar çalışmaması ve evinde mümkün olduğunca fazla vakit geçirerek istirahat etmesi tavsiye edildi.

Doktorunun uyarılarını dikkate alan Erdoğan'ın, Avusturalya'dan döndüğünden beri sabahları programının boş tutulduğu ve zorunlu olan toplantılar için öğleden sonraki saatlerin belirlendiği dikkat çekiyordu. Bu arada hafta sonunu dinlenmek ve ABD'den gelen kızıyla vakit geçirmek için fırsat bilen Erdoğan, dün de bütçe maratonuna hazırlanmak üzere danışman ve bakanlarını eve çağırdı.

Başbakan doktor talimatıyla gerçekleştirdiği 3 günlük istirahatin ardından bugün evinden çıkıyor. Erdoğan saat 13:30'DA Meclis'e giderek bütçenin tümü üzerinde yapılacak son görüşmelere katılarak, eleştirilere yanıt verecek.

habertürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber