İntihar girişiminde bulunan astsubay öldü

Muş'ta 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nda görev yapan bir astsubay, beylik tabancası ile intihara teşebbüs etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihar girişiminde bulunan astsubay öldü

Edinilen bilgiye göre, Subay gazinosunda görevli olduğu esnada beylik tabancası ile başına ateş eden Astsubay Başcavuş Bayram Demir, arkadaşları tarafından Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Tedavi altına alınan Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İzmir Menemen nüfusuna kayıtlı olan Demir'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. - Muş


Edinilen bilgiye göre, Subay gazinosunda görevli olduğu esnada beylik tabancası ile başına ateş ederek intihara teşebbüs eden Astsubay Başcavuş Bayram Demir, arkadaşları tarafından Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Hayati tehlikesi devam eden Demir'in Muş Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alındığı bildirildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü intihara teşebbüs eden Demir'in yarın Ankara Gülhane Askeri Tip Akademisi'ne (GATA) sevk edileceği öğrenildi. İzmir Menemen nüfusuna kayıtlı olan Demir'in evli ve bir çocuk babası olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber