İş ve meslek danışmanlarının eş durumu atamaları yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) Genel Müdürü Nusret Yazıcı, iş ve meslek danışmanlarının aile bütünlüğünün sağlanması için eş durumundan atamalarının yapılacağını söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İŞ-KUR Genel Müdürü Yazıcı, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan'a iade-i ziyarette bulundu. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede kurum çalışanlarının sorunlarına değinilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için Genel Müdür Yazıcı'ya teşekkür eden Yusuf Yazgan, personelin diğer sorunlarının da biran önce çözülmesini istedi. İş ve meslek danışmanlarının aile bütünlüğünün bozulmaması için eş durumundan atamalarının yapılmasını talep eden Yazgan, sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için başlatılan çalışmalara İş-Kur yönetiminin de gerekli desteği vermesi gerektiğinin altını çizdi. Yazgan, Genel Müdürlük talimatıyla daha önce görevlendirmesi yapılan iş ve meslek danışmanlarının da iş ve meslek danışmanı olarak görevlendirilerek mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini kaydetti. Büyük illerde yemek sorununun olduğunu belirten Büro Memur-Sen Genel Başkanı, yemekten tüm personelin yararlanabileceği şekilde hizmet satın alınması gerektiğini söyledi. Personel fazlalığı nedeniyle personel servisinin çok yetersiz kaldığını dile getiren Yazgan, servis araçlarının sayısının arttırılmasını talep etti. Yazgan, çalışma ortamı ve yüksek donanımlı yeni binalara da biran önce taşınılması gerektiğini vurguladı.

Personelin en iyi şartlarda görev yapması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden İŞ-KUR Genel Müdürü iş ve meslek danışmanlarını sevindirici haber verdi. Genel Müdür Yazıcı iş ve meslek danışmanlarının eş durumundan atamalarının önümüzdeki aylarda yapılacağını söyledi. Yemek hizmetinin her çalışanın hakkı olduğunu, bunun için gerekli katkı paylarının gönderileceğini belirten Nusret Yazıcı, yetersiz olan personel servis araçlarının sayısının çoğaltılması için gerekli hizmet alımını yapacaklarını aktardı. Personelin rahat ortamlarda çalışmasını istediklerini kaydeden Yazıcı, bunun için yüksek donanımlı yeni binalara en kısa zamanda taşınılacağını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber