Bakan Çelik'ten isminin verilmesine sitem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,Şanlıurfa'da kendi isminin verildiği spor kompleksinin açılış törenine katıldı. Bakan Çelik, "Bizim adımız olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Başkana da sitemim var" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabah saatlerinde özel uçak ile seçim bölgesi Şanlıurfa'ya gelen Bakan Çelik, ilk olarak Karaköprü Beldesi'nde belediye tarafından yaptırılan ve kendi isminin verildiği spor kompleksinin açılış törenine katıldı. Karaköprü Belediyesporlu futbolcularla sohbet eden ve kendisine hediye edilen Şanlıurfa'nın plaka kodu olan 63 numaralı formayı alan Bakan Çelik, sporun önemine değindi.

Törende yaptığı konuşmada çözüm süreci ile ilgili değerlendirmeler yapan Bakan Çelik, amacın terörün son bulması ve yatırımın artması olduğuna değindi. Çok hassas olduklarını ve çözüm sürecinin barışla noktalanmasını arzu ettiklerini anlatan Bakan Çelik şöyle dedi:

"Bir vatandaşımızın bırakın ölmesini, burnunun bile kanamaması konusunda yönetim olarak hassasız. Maalesef 30 yıl, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde siz vatandaşlarımızın hizmet almasına da bu terör ortamı ciddi engel oldu. İnşallah huzur ortamında yoğun bir şekilde gerçekleştireceğimiz yatırımlarla kaybettiğimiz zamanı hızlı bir şekilde telafi edeceğiz."

SALONA ADININ VERİLMESİNE SİTEM ETTİ

Bakan Çelik, kendisine sorulmadan spor kompleksine adının verilmesine de sitem ederek şunları söyledi:

"Ben işin reklamında falan değilim, ben işin cefasındayım, sorunların çözülmesinden yanayım. Sorunlar çözülsün, Şanlıurfalı'ların gündelik yaşamı kolaylaşsın, Şanlıurfalı beklediği hizmeti görsün. Bizim adımız olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Başkana da sitemim var. Bana sormadan bu ismi koyuyorsun, sonra da beni burada sıkıntılı bir durumla karşı karşıya bırakıyorsun. Asıl olan bunların yapılmasıdır."

GÜVERCİN UÇURDULAR

Bakan Çelik, konuşmasının ardından törene katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte barış güvercini uçurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber