Aksaray'a tayini çıkan Şahin Mercan'a veda yemeği düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 21:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aksaray'a tayini çıkan Şahin Mercan'a veda yemeği düzenlendi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve mesai arkadaşlarının organize veda yemeğine Niğde Valisi Alim Barut, Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Garnizon Komutanı Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Kamu Kurum Müdürleri, Arkadaşları, Mesai Arkadaşları ve sevenlerinin katımlıyla gerçekleştirildi.

Yemekte Şahin Mercan'ın dostları tek tek mikrofon alarak beraber geçirdikleri anları anlatırken Mercan duygu dolu anlar yaşadı. Şahin Mercan yaptığı konuşmasına, 'Kendisinin olduğu yerde övmeleri insana gurur veriyor. Sizler benim için buraya kadar geldiniz beni sevindirdiniz Rabbimde sizleri sevindirsin. Benimle herkes güzel anılarını paylaştı elbette bende insanım benimde hatalarım vardır. Böyle bir günde yanlışlarımı kimse söylemedi. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben demek ki görevimi iyi yapmışım. Peygamber efendimiz veda hutbesinde şahit ol yarabbi demiş ya sizlerde şahit olun, herkes şahitliğini iyi yaptı. Bu hizmetler tek başına olmuyor tabii ki. Sizlerin ziyaretlerinden sonra çocuklarımız asker olacağım, polis olacağım, öğretmen olacağım, vali olacağım derler. Bizim çocuklarımız sevmediği tek bir şey Bayram günlerinde yapılan törenlerdir. Çocuklarımızı ziyaret etmeye gelirken lütfen eşlerinizle çocuklarınızla birlikte mutlaka ziyaret etmenizi isterim. Ben sizlerin ziyaretleriyle başarıyı buldum. Desteklerinizden dolayı Sayın Valime, Vekillerime, Komutanımıza, Başkanıma, bütün Daire Amirlerimize ve Niğde Halkına teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin ben helal ediyorum" dedi.

Yemekte bir konuşma da Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptı. Akdoğan, '"Ben Şahin hocamıza yaptığı şeylerden dolayı teşekkür ediyorum. Müdürümüzle aynı okulda okuduk ama kısmet sosyal hizmetler İl müdürü olarak tanışmak varmış. Niğdemiz de kapısı çalınmamış ihtiyaç sahibi insan bırakmadı. İhtiyaç sahipleri kapı kapı tespit etti ve gerekli yardımları ulaştırdı. Şahin hocama bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kimsesiz çocuklarımıza babalık yaptı. Niğdemiz ve halkı için büyük bir kayıp olurken Aksaray halkı için büyük bir kazanç. Birileri gidecek yerine birileri gelecek ve bu hizmetler devam edecek. Şahin hocama yeni görevinde başarılar dilerken Allah yolunu açık etsin diyorum" şeklinde konuştu

Son olarak bir konuşma da Niğde

Valisi Alim Barut yaptı. Vali Barut, "bir memur bir yerden bir yere tayin olması çok normal ve sıradan bir olay. Ayrılıklar hüzünlü olur. Şahin Mercan'ın Niğde'den ayrılmasından dolayı ben hüzünlüyüm. Buraya tayin olduğumda ilk icraatlarımdan biri Sosyal Yardımlaşma Vakfında görev yapan Şahin Mercan'ı Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne görevlendirmiştim. İyi ki görevlendirmişim. Bugüne kadar hep olumlu şeyler aldım. Gerçekten dağınık bir müdürlüğü toparladı, çocukların gözüne bir ışıltı sağladı ve çocuklara çok iyi baktı. Niğde için bir kayıp ama devletimiz için hiçbir zaman kayıp değildir. Niğde kaybederken Aksaraylılar kazanacak. Yeni görevinde başarılarının devamı dilerim" diye konuştu.

Şahin Mercan'a Niğde'de yaptığı hizmetlerden dolayı Niğde Valisi Alim Barut plaketlerini verirken, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ve Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol

ise hediyelerini takdim ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber