Yeni atanan Vali 'bayatlamıştım' dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kilis'e atanmasını esprili bir şekilde değerlendiren Vali Nevzat Turhan, "Yedi yıldır Kars'tayım. Biz de zaten bayatlamıştık Kars'ta. Yani süre olarak bayatladık." dedi.

31 Aralık Dünya Azerbaycanlılar Günü nedeniyle Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu tarafından Haydar Aliyev Parkı'ndaki Haydar Aliyev büstü önünde bir tören düzenlendi. Törene Vali Nevzat Turhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Tolgay, Azerbaycan Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necati Kaya, Emniyet Müdürü Ramazan Kuzpınar, Defterdar Osman Koçaş, MHP İl Başkanı Oktay Aktaş ve çok sayıda daire amiriyle vatandaş katıldı.

Tören öncesi Kilis'e atanmasıyla ilgili soruları cevaplayan Vali Nevzat Turhan, memuriyetin her zaman değişken bir olay olduğunu söyleyerek, "Biz de zaten bayatlamıştık Kars'ta. Yani süre olarak bayatlamıştık. Tabi bunlar bizler için normal olan şeyler." ifadesini kullandı.

"Kars'a bir kırgınlığınız var mı?" sorusu üzerine ise Vali Turhan, "Hayır. Kesinlikle olamaz. Ben, Kars'a bu kadar emek verdim, insanlarla beraber oldum. Onların vefasıyla benim sevgim ve saygım her zaman birbiriyle çakışacak" diye cevap verdi.

Karsspor ile Kilisspor'un 3. Lig Birinci Grup'ta olmasıyla ilgili olarak hangi takamı tutacağıyla ilgili yöneltilen bir soruya da Vali Turhan şöyle cevap verdi: "Biz Kilis'e gitmiştik onlar yenmişlerdi buraya geldiklerinde de inşallah Kars da Kilis'i yener. Temennimiz bu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber