Küçük Menderes Köprüsü onarılıyor

Selçuk ilçesindeki, bir süre önce tehlikeye sebep olduğu gerekçesiyle geçiş yasağı konulan Küçük Menderes Köprüsü'nde Kaymakam Ayhan Boyacı'nın girişimleri ile bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2013 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küçük Menderes Köprüsü onarılıyor

Tadilat ve tamirat ihalesini alan firmanın, söz konusu köprünün bakım ve tadilat çalışmasını başlatmaması nedeniyle arazi sahipleri trafiğe kapatılan köprü üzerinden geçmeye devam etmiş, köprüden geçişin yasak olduğunu belirten levhaları yerle bir etmişlerdi. Arazi sahipleri, köprü üzerinden yüklü kamyonlar geçince köprünün yaklaşık iki santim havaya kalktığını belirtmişlerdi. Konuyla ilgili olarak basında yer alan haberlerin ardından yetkililer harekete geçti.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Byacı'nın girişimleri ile, ihaleyi alan firma Küçük Menderes Köprüsü'nde gerekli bakım ve onarım çalışmalarını başlattı. Çalışmaları yerinde görüp ve yapılan çalışmaları denetleyen Kaymakam Boyacı, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Boyacı; köprünün bakım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını, sağlamlaştırma çalışmaları sonucu arazi sahiplerinin daha güvenli bir şekilde köprüyü kullanabileceklerini söyledi. Boyacı, çevredeki arazi sahiplerinden ve köprüyü kullanan vatandaşlardan da, bir süre daha bu köprüyü kullanmamalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber